Slett konto og data
Hva som slettes
En delt kamp krever ingen konto og slettes automatisk 14 dager etter siste endring. Klubbkontoen og alt klubben har lagt inn slettes permanent når du ber om det på e-post.
På e-post
Du kan også be om sletting ved å sende e-post til support@dexer.no fra e-postadressen eller kontoen du bruker. Vi sletter innen 30 dager og bekrefter når det er gjort.